Laurette, probleme mari de sănătate! Trebuie să se opereze, de urgență! „Am izbucnit în plâns când am aflat” VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

După ce a fost surprinsă de paparazzii Spynews.ro, în urmă cu câteva zile, în incinta unui centru medical privat din Capitală, Laurette a venit în platoul matinalului de la Antena Stars, unde a dezvăluit că confruntă cu o problemă gravă de sănătate, motiv pentru care trebuie să fie operată de urgență.

Odată cu publicarea imaginilor surprinse de paparazzii Spynews.ro, în presă au început să circule zvonuri precum motivul vizitei la medic ar fi fost chiar virusul care dă mari bătăi de cap întregii planete. Dar iată că adevărul este cu totul și cu totul altul.

În ciuda faptului că s-a întors, recent, din Italia, Laurette s-a autoizolat timp de 14 zile, pentru a nu pune în pericol sănătatea celor dragi, perioadă în care nu a acuzat niciun simptom specific noului coronavirus.

Astfel că motivul pentru care a fost la spital, de urgență, a constat în durerile crunte pe care le-a acuzat, din cauza unei probleme mai vechi de sănătate. Frumoasa mulatră are pietre la bilă, care s-au format din cauza stresului și alimentației necorespunzătoare, iar pentru că tratamentul pe care îl urma, nu își mai face efectul, trebuie să se opereze cât mai repede.

„Va trebui să îmi fac o operație la bilă și trebuia să mi-o fac de acum 2 săptămâni. Mi-a fost prescris un tratament dar în ultima perioadă nu și-a mai facut tratamentul și am avut niște dureri mai mari. Sunt acolo niște pietricele care se măresc pe zi ce trece, din cauza stresului, din cauza supărărilor, din cauza alimentației. Am izbucnit în plâns în fața doctorului, când mi-a zis că trebuie să mă operez. Trebuie să mă țin de tratament zilnic și mi-a spus că după ce se termină nebunia, să intervenim chirurgical.” a spus Laurette.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest