Le dă clasă tuturor gospodinelor! Imagini senzaționale cu Jador, din intimitatea locuinței sale! VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Nu este doar unul dintre cei mai apreciați artiști la ora actuală, ci este și un băiat de casă, iar noi avem dovada! Reporterul Antenei Stars i-a trecut pragul „Titanului Trending-ului” pentru a afla cum se pregătește artistul de Paște și l-a supus la o probă dificilă pentru orice bărbat: cea a curățeniei! Ce credeți? A trecut-o sau nu?

Chiar dacă a rupt trending-ul românesc cu piesa „Dau modă” în colaborare cu Lino Golden și Alex Velea, faima nu l-a schimbat deloc pe Jador. Ci din contră. Artistul a rămas același băiat „de la țară”, așa cum se descrie chiar el, plin de respect pentru cei de lângă el, cât și umil, așa cum a fost învățat din familie.

Astfel că nu a avut nicio problemă în a duce la bun sfârșit misiunea propusă de reporterul Antena Stars, aceea de a face curățenie, în propria locuință, în timp ce este filmat. Jador nu doar că s-a mulat perfect după cerințele noastre, ci ne-a dezvăluit că este bun și în bucătărie!

Ah, păi așa bărbat? Atenție, fetelor! Nu doar că este unul dintre cei mai carismatici cântăreți din țară, ci Jador știe să facă treburi și în casă. Dar chiar și așa, cântărețul este singur și așa vrea să rămână o bună bucată de timp.

Jador a mărturisit, în exclusivitate, pentru „Showbiz Report” că nu își dorește deocamdată să fie protagonistul unei povești de dragoste, ci vrea să se axeze în totalitate pe cariera sa artistică. Așa că, noi ce mai putem spune decât: Succes, Jador!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest