Legea se aplică şi dincolo de moarte! Cornel Galeş, chemat în instanţă la trei luni de la tragicul accident!

 
+2 click pentru
galerie

Cornel Galeş şi-a găsit sfârşitul în urma unui tragic accident auto care a avut loc în Spania, în urmă cu trei luni. Cu toate acestea, soţul Ilenei Ciuculete a fost chemat în instanţă, în procesul pentru averea regretatei interprete de muzică populară.

Moartea lui Cornel Galeş a fost de-a dreptul neaşteptată! Partenerul de viaţă al Ilenei Ciuculete şi-a pierdut viaţa, la 54 de ani, în timp ce se afla pe bacheta din spate a autoturismului care s-a răsturnat într-o intersecţie, din cauza viteze excesive. Înmormântarea bărbatului a avut loc pe 12 decembrie, la cimitirul Străuleşti şi a fost îngropat alături de marea iubire a vieţii sale, regretata cântăreaţă de muzică populară.

Chiar dacă nici Ileana Ciuculete, nici Cornel Galeş nu mai sunt în viaţă, bătălia pentru moştenirea interpretei de muzică populară nu s-a încheiat. Pe data de 27 februarie, soţul artistei a fost citat de Tribunalul Bucureşti „pe numele moştenirii” aşa cum prevede legea. În ciuda faptului că magistraţii au intrat în posesia actului de deces, conform legilor din România, răposatul trebuie să mai fie citat încă o dată, după care tot procesul va fi, automat, suspendat.

Cristi şi Mugurel Sfetcu, proces cu probleme

După ce au luptat atâţia ani, în instanţă, pentru a intra în posesia moştenirii Ilenei Ciuculete, fraţii Sfetcu nu mai au pe cine să execute silit, pentru că pârâtul a murit. Singura avere pe care o avea Cornel Galeş consta într-un apartament de 91.000 euro, însă a fost cumpărat după moartea interpretei de muzică populară şi nu a fost inclus în masa succesorială, aşa că Mugurel şi Cristi Stefcu nu vor putea intra în posesia lui.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest