Lena şi Gabi Enache, nuntă secretă pe plajă! Totul despre așteptatul eveniment: „El creează povestea, eu doar particip”/ VIDEO

 

Bat clopote de nuntă în showbiz! Lena și Gabi Enache se pregătesc să spună un mare „Da!” în fața lui Dumnezeu! În exclusivitate pentru Antena Stars, frumoasa iubită a fotbalistului a oferit detalii inedite despre așteptatul eveniment!

Lena și Gabi Enache formează unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă! În ciuda tuturor comentariilor răutăcioase la care au fost supuși atunci când au anunțat că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, cei doi au rămas uniți, iar acum sunt mai pregătiți ca niciodată să facă pasul cel mare.

Lena Enache a dezvăluit, în cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars că Gabi este cel care pregătește în detaliu evenimentul, iar ea va fi doar o simplă participantă.

„Nu eu am planuri mari. Gabi are planuri mari. Urmează, nu știm exact când. Oricum va fi o surpriză. Mie îmi dă așa, câteva indicii. Îmi tot arată locații exclusiviste pe plajă. Oricum noi așa visam să face ceva pe plajă, foarte restrâns, într-un cadru restrâns. Dar nu știu să dau nici eu foarte multe detalii. Așteptăm să treacă nebunia, după care vom vedea. Va fi ceva în afară, cu siguranță.”, a spus Lena Enache.

Cât despre invitați, Lena Enache a dezvăluit că va fi un eveniment restrâns, iar alături le vor fi doar cele mai apropiate persoane, așa cum și-au dorit încă de la începutul relației.

„Noi, nașii și câțiva petreceri. Nu va fi nebunie. Nu ne place stilul nuntă mare. Dar Gabriel este cel mai în măsura să dea detalii cât mai multe pentru că îmi va face o surpriză. Copiii sunt mari, vor fi cu noi. Mi se pare un cadru foarte mișto și pentru ei să țină minte cum părinții lor au marcat momentul.”, a mai spus partenera de viață a lui Gabi Enache.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest