Leo de la Strehaia, chef de chef cu lăutari, în plină pandemie! A petrecut cu o vedetă diagnosticată cu noul coronavirus!

 
+3 click pentru
galerie

În urmă cu câteva zile, Leo de la Strahaia a fost protagonistul unei petreceri memorabile, în plină pandemie de coronavirus, dovadă că nici măsurile de siguranță impuse de autorități nu îl pot împiedica să se distreze atunci când poftește la paranghelie. Cireașa a fost pusă pe tort, însă, atunci când s-a aflat că cea care i-a ținut isonul a fost chiar Roxana Marinescu, prima vedetă diagnosticată cu COVID-19 la noi în țară.

Leo de la Strehaia a apărut în niște imagini șocante de-a dreptul, dacă ținem cont de contextul actual în care se află țara. „Prințul Țiganilor” a dansat cât l-a ținut picioarele pe ritmurile orientale susținute de lăutarii invitați la paranghelie.

Alături de Roxana a fost și medicul estetician Victor Schwarts, care s-au arătat ușor jenați de cele întâmplate la petrecerea la care au fost invitați. Lucru care nu se poate spune și despre Leo de la Strehaia, care a petrecut ca și când ar fi fost ultima sa zi.  

Roxana Marinescu, prima vedetă infectată cu COVID-19

„Cei de la ambulanță mi-au făcut fișa, respiram puțin greu și am auzit cum ziceau că voi fi transportată la spital.  La ora 11 seara am ajuns aici. M-au examinat și au constatat că sunt ok, plămânii funcționau bine, respirația era deja foarte bună. Mi-au și spus că nu am niciun simptom de coronavirus, dar voi fi testată pentru că am călătorit. În seara în care am ajuns am fost într-o stare deplorabilă. Am plans toată noaptea. Am avut frisoane de la medicamentul pe care mi l-au dat, am zis că mor, eram rece ca un cadavru. A doua zi mi-au oprit medicamentația respectivă. Am văzut moartea cu ochii. Am crezut că fac un atac cerebral. De când am aflat că am acest virus nu am avut niciun simptom, iar în momentul în care mi-a fost administrat medicamentul, am simțit ca și cum atunci am luat virusul. De atunci am tulburări gastro-intestinale. I-am spus medicului de 2 ore și nu a venit până la ora asta. Acest coronavirus nu este o regie. Mi s-a făcut un alt test ieri dimineață, iar seara am avut rezultat negativ, dar trebuie să aștept încă un test”, declara Roxana Marinescu de pe patul de spital.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest