Lidia Buble, apariţie îndrăzneaţă la un eveniment monden! La un pas să rămână în sânii goi VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate şi căutate artiste din România! Tocmai de aceea nu lipseşte niciodată de la evenimentele mondene, unde reuşeşte să fure toate privirile. Exact cum a făcut şi seara trecută, datorită apariţiei îndrăzneţe şi nonconformiste.

Pentru că dress-code-ul evenimentului a fost unul mai special, Lidia Buble a optat pentru o coafură în ton cu tematica. Artista a renunţat la blondul care a consacrat-o, doar pe jumătate. Pentru ca cealaltă parte a fost vopsită în brunet. Și nu doar atât!

Lidia Buble a purtat o geacă fără nimic pe dedesubt! Şi când zicem nimic, ne referim la faptul că nici sutien n-a avut! Şi unde mai pui că era să dea de bucluc din cauza ţinutei. Cântăreaţa a fost pusă în dificultate chiar de agenţii de la securitatea Palatului Parlamentului, din cauza accesoriilor metalice de pe geacă. Acesteia i s-a cerut să îşi dea geaca jos pentru a demonstra că nu are asupra ei un obiect periculos sau interzis, potrivit libertatea.ro

”Până la urmă au înșeles că nu pot face asta și au fost drăguți, m-au lăsat să intru. Le-am zis că le-aș fi dat-o dar nu am nimic pe dedesupt. Dacă insista și-mi spunea că așa sunt regulile, o lăsam ce să fac. ” a povestit amuzată Lidia Buble, pentru libertatea.ro.

Renunţă la muzică pentru biserică

În urmă cu câteva zile, Lidia Buble a făcut un anunţ bombă! După ce a spus că urmează să se retragă din industria muzicală pentru viaţa bisericească, în cadrul unui interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars, vedeta a oferit mai multe detalii pentru a clarifica situaţia.

„Am spus că la un moment dat, dar nu în viitorul apropiat, va veni momentul în care mă voi retrage în locul din care am venit. Adică în Biserică. Pentru că simt ca acolo este casa mea şi de locul acela aparţin. Deocamdată mai stau să vă bucur sufletele." a spus Lidia Buble.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest