Lidia Buble, deținătoarea unei averi impresionante! Câți bani scoate artista din muzică

 

După despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble a fost protagonista tabloidelor din România. Deși a fost așteptată o primă reacție din partea ei, pe subiectul separării, artista s-a abținut de la comentarii. Chiar și așa, în ciuda eșecului amoros, cântăreața este extrem de împlinită pe planul financiar, iar cifrele vorbesc de la sine!

Lidia Buble se numără printre cele mai bine cotate artiste din țară, iar numerele impresionante din conturile sale spun mai mult decât cuvintele. Chiar dacă din cauza pandemiei de coronavirus a fost nevoită să îsi anuleze toate concertele și spectacolele din următoarea perioadă, cântăreața nu se poate plânge, dat fiind că anii precedenți i-au adus sume mari de bani care îi pot asigura traiul mult timp de acum înainte.

Lidia Buble deține firma „Lidia Buble Art SRL” prin intermediul căreia își desfășoară activitatea muzicală. Și deși în 2017, fiind și anul în care a fost înființată a existat o singură lună de activitate, artista a bifat un profit de 111.441 lei, adică aproximativ 24.000 de euro.

Anul 2018 nu a fost la fel de profitabil, câștigând doar 62.105 de lei, ceea ce înseamnă că în cele 12 luni ale anului 2018, a câșțigat de două ori mai puțin decât o făcuse într-o singură lună, în 2017. Dar lovitura a dat-o în 2019, când a înregistrat un profit de 198.824 de lei, fiind de trei ori mai mare decât cel pe care l-a avut cu un an înainte.

Cât despre minusuri, Lidia Buble poate pune liniștită capul pe pernă, pentru că fima ei are o mică datorie de 1.155 de la finele lui 2019.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest