Lidia Buble, operată de urgenţă! La ce intervenţie chirurgicală a fost supusă artista: „Să vă rugaţi pentru mine”/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Lidia Buble a îngrijorat pe toată lumea! După ce a ajuns pe mâinile medicilor, artista a dezvăluit că urmează să sufere o intervenţie chirurgicală şi le-a cerut tuturor admiratorilor săi să îi transmită un gând bun.

După ce şi-a anunţat fanii că urmează să se urce pe masa de operaţie, prin intermediul unui mesaj pe instagram, la scurt timp l-a şters. Mai mult decât atât, se pare că mesajele care dezvăluiau motivul pentru care a avut nevoie de intervenţie medicală, cât şi situaţia în care se află, au fost şterse, şi ele, după ce a fost criticată. ”Intru acum în operație...Să vă rugați pentru mine. Love u all” a scris Lidia Buble, pe instagram.

Cu ce probleme s-a confruntat

Lidia Buble nu s-a plâns niciodată de vreo problemă de sănătate, astfel încât este de înţeles de ce mesajul de pe instagram i-a panicat pe cei care o apreciază. În trecut, artista a fost nevoită să îşi anuleze toate concertele, după ce s-a confruntat cu o mică problemă care i-a afectat vocea.

„Nu am fumat niciodată, nu pot nici măcar să suport fumul de ţigară. M-am trezit foarte răguşită de dimineaţă. Fac şi un tratament acasă şi weekendul acesta vreau să iau o pauză vocală. Nu o să mai cânt în seara asta, pentru că aşa cum am spus sunt răguşită şi nu vreau să-mi forţez corzile vocale. Nu am răcit, ci doar sunt puţin răguşită”, a povestit Lidia prietenilor virtuali.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest