Lili Sandu a știut pe cine pune mâna! Ce gest a făcut iubitul său pentru viitoarea mămică/ VIDEO PAPARAZZI

 
+2 click pentru
galerie

Paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe graviduța Lili Sandu la cumpărături, alături de logodnicul Silviu. Îmbrăcată lejer, dar și echipată corespunzător cu mască de protecție și ochelari de soare, Lili Sandu și-a luat iubitul și după câteva minute bune de stat în trafic, s-au oprit la un magazin.

Odată ajunși acolo, cei doi au coborât din mașină, însă doar vedeta a intrat în centrul comercial, iubitul acesteia a păstrat distanța și nu a vrut să aglomereze spațiul magazinului, astfel că și-a lăsat iubita să își cumpere tot ceea ce a poftit. După ce au ieșit din magazin, Silviu i-a sărit imediat în ajutor logodnicei sale și a dus toate cumpărăturile la mașină.

Dacă de acasă până la magazin cel ce a condus a fost Silviu, ei bine, la întoarcere Lili Sandu a fost cea care a urcat la volan, iar asta pentru că iubitul vedetei a coborât la câteva străzi distanță de magazin și a intrat într-un bloc.

Nu a fost nicio problemă pentru frumoasa graviduță, care deși are burtica destul de mare, încă se descurcă la volan. După ce a ajuns acasă, Lili Sandu a luat cumpărăturile din mașină, după care a intrat în curtea casei.

Lili Sandu și-a dorit foarte mult să devină mămică, iar minunea s-a întâmplat după muulte tratamente. Acum, vedeta trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale și are grijă să își țină la curent fanii cu amănunte despre desfășurarea sarcinii: „Totul este în regulă. Bebele se dezvoltă armonios și lucrurile sunt așa cum trebuie să fie într-o sarcină normală.” a dezvăluit Lili Sandu, pe pagina sa persoanlă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest