Lili Sandu, totul despre greutățile cu care se confruntă, de când a devenit mamă pentru prima dată!

 

Lili Sandu trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața ei, după ce a devenit mămică pentru prima dată. Visul vedetei s-a îndeplinit, iar acum se bucură de o familie minunată și întregită de băiețelul ei de șase luni. Chiar si așa, bruneta a recunoscut că există și părți mai puțin plăcute cu care se confruntă de jumătate de an.

Viața lui Lili Sandu s-a schimbat radical după ce a aflat că este însărcinată. După multe încercări de a devenit mămică, minunea s-a produs, iar totul a fost documentat într-un clip pe care l-a publicat pe contul ei de socializare.

Lili Sandu și partenerul ei de viață, Silviu, se ocupă „cot la cot” de creșterea celui mic, vedeta mărturisind că își dorește să creeze o legătură specială cu fiul lor, fără să apeleze la ajutorul bunicilor.

”Am foarte mare noroc că Silviu e full time dad deocamdată, eu cu Silviu am spus că vrem să aveam acea legătură cu bebe, că nu ne dorim să vină mama mea sau părinții lui, dar acum de dorim că după 6 luni încolo...de acum începe nebunie. Trebuie să vină cineva să ne ajute să petreacă puțin timp cu bebele.”, a spus Lili Sandu, în cadrul unui interviu.

Mai mult de atât, Lili Sandu a recunoscut că s-a confruntat cu câteva greutăți de când a devenit mamă pentru prima dată, făcând referire la momentul în care băiețelul ei a făcut febră 40,4.

Vedeta s-a speriat cumplit în acele momente, însă la următoarele episoade de genul a știu cum să reacționeze, potrivit spuselor ei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest