Lino Golden s-a logodit cu aleasa inimii sale, în plină pandemie! Ce gest a făcut pentru a-i dovedi că o iubește/ VIDEO

 

Fetelor, luați-vă gândul de la Lino Golden! Artistul s-a logodit în plină pandemie de coronavirus, semn că nimic nu-o poate opri din a-și demonstra dragostea față de parteneră. Și mai mult decât atât, artistul a mai făcut un gest impresionant prin care i-a cât de mulț ține la Andra.

După o perioadă în care au fost separați și și-au șters pozele pe care le aveau împreună, de pe rețelele sociale, iată că cei doi nu doar că s-au împăcat, ci s-au și logodit.

Lino Golden a ținut să își demonstreze dragostea pe care i-o poartă partenerei sale, intr-un mod neașteptat. Așa că artistul și-a tatuat chipul Andrei Ghinea pe braț, iar în ceea ce privește motivul pentru care la un moment dat și-au scos toate pozele pe care le aveau împreună de pe conturile sale, Lino Golden a ținut să precizeze ca în acea perioadă nu s-au despărțit, ci au existat alte chestiuni de natură personală la mijloc, despre care nu a dorit să discute.

De asemenea, în ceea ce privește gestul de a-i tatua chipul Andrei pe corp, trebuie menționat că Lino îi mai are imprimați și pe părinții săi, dar și pe Alex Velea. Acestea fiind spuse, este clar că relația celor doi merge destul de bine, lucru pe care l-au mărturisit și ei, în urmă cu ceva timp, în cadrul unui interviu pentru Antena Stars.

„Mi-a spus că nu poate trăi fără mine și l-am crezut” a spus bruneta. „Cel mai frumos lucru pe care mi l-a zis a fost atunci când mi-a spus că mă iubește, prima oară, că am simțit. Amândoi suntem geloși pentru că trăim într-o lume răutăcioasă și pentru că suntem foarte atrași unul de celălalt, dar ne calmăm repede.” a completat artistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest