Lino Golden, un romantic incurabil ascuns sub imaginea de „bad boy”! Cu ce gest a surprins-o pe iubita sa/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Imaginea lui este de băiat rău, dar adevărul este, de fapt, altul. Lino Golden este un romantic incurabil, iar imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau drept mărturie.

Mașina de fițe o are, imaginea de băiat rău bifată, doar că Lino Golden este în realitate cel mai iubitor și galant băiat. Iar asta nu o spunem noi așa, ci vorbesc de la sine imaginile pe care le-au surprins cei mai vigilenți paparazzii din România.

„Are o inimă bună și ne-am conectat foarte repede cum ne-am cunoscut. Ne-a legat ceva. Ne iubim foarte mult, ne distrăm, ce se face intr-o relatie la vârsta noastră. Mai are niște probleme câteodată, dar mă înțelege” spuea Lino Golde în urmă cu ceva timp într-un interviu pentru Antena Stars.

Băiatul lui Velea este un romantic incurabil. Artistul a fost surprins ziua în amiaza mare, în timp ce a oprit bolidul lui de zeci de mii de euro pentru a-i cumpăra iubitei sale o floare. Da, da! Ați citit bine! Astfel Lino Golden a aratat că este extrem de amorezat de partenera sa.

Și după ce a cumpărat trandafirul roz pentru frumoasa lui iubită, Lino s-a urcat la volanul bolidului său pentru a merge la întâlnire. Dar înainte de a pleca la drum, artistul a avut mare grijă cum așază trandafirul, iar pentru a nu-l rupe, a lăsat floarea pe bordul mașinii.

Bine, tot a mai întârziat puțin pentru că s-a oprit ca să mai discute câte ceva cu prietenii săi, iar după aceea a plecat la cea care i-a furat inima.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest