Liviu Vârciu, în bătaia gloanţelor! „Este singura ei şansă să se termine calvarul!” VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Liviu Vârciu şi Anda Călin au oferit un interviu periculos, pentru Antena Stars. De ce spunem asta? Cei doi au fost prezenţi la un poligon de tragere, acolo unde ne-au arătat precizia şi îndemânarea de a mânui o armă.

Anda Călin a savurat fiecare clipă petrecută cu arma în mână. Chiar dacă Liviu Vârciu i-a promis asta de ceva timp, dar iată că abia acum a avut ocazia de a se destinde şi a trage la ţintă. Iubita prezentatorului TV s-a bucurat ori de câte ori Liviu Vârciu nimerea ţinta.

"Și-a luat 3,4 acasă, dar le ascunde să nu le găsesc eu. N-am nici o problemă cu zgomotul, nu mă deranjează cu nimic. N-am mai fost la poligon, i-a fost frică să mă ducă. Liviu e un tătic foarte responsabil.", a spus Anda Călin, la Star Matinal.

Mai în glumă, mai în serios, Liviu Vârciu a îndemnat-o pe partenera sa de viaţă să îşi imagineze că în locul tintei, se află el, pentru a avea o precize mai bună: „E posibil să fie ăsta momentul. Este singura ei şansă să se termine calvarul. La mine, puşca este în siguranţă, la ea nu este” a spus Liviu Vârciu.

Să vezi şi să nu crezi. Chiar dacă ori de câte ori îşi face apariţia pe undeva, reuşeşte să stârnească hohote de râs, atât prin comportamentul ilar, dar şi prin glumele pe care le face, iată că atunci când vine vorba de rolul de tătic, Liviu Vârciu se transformă total. Prezentatorul tv este topit după fetiţa sa, Anastasia, motiv pentru care deja le-a pus gând rău băieţilor care vor să se apropie de ea. Bineînţeles, chiar dacă încă nu a sosit vremea în care să fie curtată, acesta a pregătit deja un plan bine stabilit atunci când vine vorba de viaţa amoroasă a micuţei.

"E bine să aibă băiatul bani. Nu asta cu vrăjeală, să se iubească copiii, vrei, trebuie să ai. Ăștia care fac băieți să bage mâna în buzunar să le facă la băieți un business și să le dea ăstora care au făcut fete. Treaba mea e să o cresc până la 20 și ceva de ani. Măcar știu că e capabilă să stea cu unul care e capabil să facă 2,3 lei. Eu am doi lei în buzunar, am mașină, n-am murit de foame, am mașinuță, fata merge la cea mai bună grădiniță, asta e, nu-mi bat joc.", a spus și Liviu Vârciu, la Star Matinal.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest