Liviu Vârciu, mai chibzuit ca niciodată! A renunțat la propriul confort, pentru binele familiei/ VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

Liviu Vârciu a fost suprins de paparazzii Spynews.ro într-o ipostază de senzație. Deși are un garaj plin de mașini, care mai de care mai scumpe, celebrul actor a ales să meargă la cumpărături nu cu una din bijuteriile pe patru roți, ci cu ceva mai... finuț. Astfel că în timp ce alții se întrec în bolizi de lux, el s-a pus la volanul unei mașini de 1.000 de euro.

Liviu Vârciu a fost surprins de paparazzii Spynews.ro, probabil, cu una dintre cele mai ieftine mașini din garajul lui. În plină zi, vedeta a ieșit la cumpărături cu mască și mănuși, așa cum ne sfătuiesc autoritățile. Însă ce ne-a atras atenția în mod deosebit a fost automobilul cu care a ales să plece la drum. Ci mai precis, o mașinuță de aproximativ 1.000 de euro.

După ce a trecut miunute în șir în centrul comercial, Liviu Vârciu a ieșit din incintă, după care s-a îndreptat încărcat de plase către autoturism. Dar nu este acest lucru de mirare la Liviu Vârciu, care, știm cu toții, cât de mult își răsfață familia.

Ajuns la mașină, Liviu Vârciu a pus cumpărăturile în portbagaj, iar odată terminată treaba a dus căruciorul câțiva metri mai încolo și l-a împins mai încolo, acolo, unde erau doi bărbați parcă pregătiți să îl refolosească. Liviu Vârciu a urcat la volan și s-a îndreptat rapid spre casă.

Ce spunea despre mașinile din garajul lui

„Nu sunt mașini scumpe. Sunt mașini ieftine. Adică nu am pasiunea asta și să bag o grămadă de bani cum dă unul pe un ceas 15 mii de euro. Eu cu banii ăia mi-am luat 4 mașini, dar sunt foarte... de la praf în jos, dar ușor, ușor le fac eu.” mărturisea Liviu Vârciu în urmă cu ceva timp.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest