Liviu Vârciu nu ține cont de nimeni și nimic, în plină pandemie de coronavirus! „Am ieșit din casă!"

 
+2 click pentru
galerie

Liviu Vârciu este unul dintre cele mai efervescente personaje din showbiz-ul autohton. Motiv pentru care vedetei i-a fost extrem de greu să accepte faptul că nu are voie să iasă din casă, nici măcar câteva ore, ca urmare a măsurilor drastice impuse de autorități pentru combaterea răspândirii pandemiei de coronavirus. Așa că, actorul a găsit o soluție pentru a respecta legea, dar și pentru a-și face de cap!

Pentru că numărul de cazuri infectate cu coronavirus au crescut vertiginos, a fost instaurată Ordonanța Militară care interzice circulația în afara locuinței, cu anumite excepții. Iar pentru că virusul nu ține cont de statutul social, printre oamenii care au fost obligați să stea în case se numără și vedetele din România.

Iar pentru că Liviu Vârciu și-a dorit extrem de tare să se bucure de natură și de împrejurimi, așa cum ar fi vrut să o facă oricine, și-a creat un caracter virtual cu care se plimbă de zor prin parcuri și pe străzi. Ingenioasă idee!

Actorul a postat pe pagina sa personală, un filmuleț, în care le arată admiratorilor săi că nu este nevoie să ieși din casă, ca să te poți distra sau să te poți relaxa. Mai mult de atât, maniera pe care a ales-o ca să se recreeze i-a adus aminte de copilărie.  

În ciuda contextului în care se află întreaga planetă, Liviu Vârciu și-a păstrat modul optimist specific lui și a mărturisit, de câteva ori, în cadrul filmuețului, că nu mai suportă să stea închis în casă, așa că a ieșit afară. Desigur, virtual.

”Eu am ieșit. Am ieșit din casă. Nu mai suport. Am ieșit să mă plimb. Ma plimb prin oraș. Nu mai rezist. Îi întrec pe toți”, a spus el pe Instagram. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest