Liviu Vârciu, primele declaraţii după ce s-a vehiculat că se căsătoreşte! „Sper să nu audă doamna”/ VIDEO

 

Liviu Vârciu a dat cărţile pe faţă! Recent, actorul ş iubita lui au fost surprinşi de paparazzii Spynews, într-o ipostază care indica faptul că se pregătesc să facă pasul cel mare. În exclusivitate pentru Antena Stars, vedeta a oferit primele declaraţii în care a vorbit deschis despre ce se întâmplă în viaţa lui de familie.

Liviu Vârciu a dezvăluit că timpul și-a pus amprenta pe felul lui de a fi. La o primă vedere aruncată peste acţiunile din trecut, vedeta s-a arătat destul de supărat pe cel care obişnuia să fie. Şi mai mult de atât, artistul a mărturisit ce i-ar face sinelui din trecut, dacă l-ar prinde...

„N-are nicio legătură Liviu Vârciu de acum, cu Liviu Vârciu de atunci. Dacă l-aş prinde pe Liviu Vârciu de atunci, l-aş bate. A făcut o grămadă de greşeli, o grămadă de prostii, un inconștient, un sărăntoc! L-aş călca în picioare. Dar na, am ajuns aici, așa că...” a spus Liviu Vârciu, în exclusivitate pentru Antena Stars.

După ce s-a „răcorit”, Liviu Vârciu a trecut la discuţii mai serioase. Şi nu, nu este vorba de nuntă, ci de micuţa pe care o are cu Anda Călin. Anastasia este într-o formă extraordinară, doar că refuză să vorbească, dar asta nu îl îngrijorează deloc pe artist, dat fiind că el a spus primele cuvinte la patru ani. Şi mai mult de atât, era şi bâlbâit – lucru la care, cu siguranţă, nimeni nu s-ar fi gândit!

"Foarte bine face, e la grădiniţă... Nu vrea să vorbească... Eu pe la 4 anişori am vorbit. Am fost bâlbâit rău. Scoteam un cuvânt la trei minute. Mă bucur că ea nu e bâlbâită. Sperăm să ia de la amândoi. Şi părţile bune ale Andei şi părţile rele mele. Că dacă ar lua părţile bune ale mele, ar fi prostuţă. Şi nu vreau", a mai precizat Liviu Vârciu.

Şi dacă tot am intrat în intimitatea familiei, să vorbim şi despre vacanţe. Este cunoscută luna ianuarie ca luna relaxării pentru artişti, departe de România. Dar ce să vezi! Liviu Vârciu nici nu vrea să audă de plecări pe meleaguri străine!

"Nu sunt cu vacanţele, sper să nu audă doamna. Mie îmi place sa stau acasă şi mi-am propus anul acesta să merg la Matinalul lui Andrei, să lansez un film. Să îmi fie copiii sănătoşi şi să îmi lansez filmul." a mărturisit Liviu Vârciu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest