Liviu Vârciu, tată pentru a treia oară! Anunţul a fost făcut, în direct: „Nu mă opresc, înainte ca ruşii!” VIDEO

 

Liviu Vârciu este norocosul tătic a două fetiţe superbe. După ce a devenit tată, pentru a doua oară, în urmă cu doi ani, actorul a mărturisit că adoră senzaţia de a avea copii. Actualmente, acesta formează un cuplu cu Anda Călin, mama fiicei sale Anastasia, iar în urmă cu câteva luni s-au reîmpăcat şi acum le merge mai bine ca orcând.

Liviu Vâciu şi Anda Călin se înţeleg atât de bine, încât au luat în calcul şi posibilitatea de a face al doilea copil împreună. Asta ar însemna că actorul ar deveni tată de trei copilaşi frumoşi. Invitat  în platoul emisiunii XNS, actorul a făcut şi mici glumiţe, vizavi de sexul următorului copil.

"Nu mă opresc, vreau să mai fac un copil. Dacă e fată înseamnă că Dumnezeu chiar are simțul umorului, fac numai fete. Nu mă opresc, înainte ca rușii.

Sunt liniștit, nu știu ce îmi rezervă viitorul. Nu știu ce va fi, poate mâine o ia razna, o iau razna. În momentul ăsta suntem foarte bine, fii-mea e foarte bine, aseară am adormit cu ea. E și frumos e și greu, stresant un pic pentru că nu știi ce vrea mereu.", a declarat Liviu Vârciu, la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest