Lora, viitoare mămică? Ce a spus artista despre sarcină/ VIDEO

 

Lora va deveni mămică pentru prima dată? Artista și iubitul ei, Ghenu, sunt izolați în Bali încă din luna martie, unde vor mai sta până pe data de 7 iulie, motiv pentru care misterul sarcinii va fi deslușit abia când vor ajunge în România.

În showbiz-ul din România se vehiculează că Lora ar fi însărcinată pentru prima dată, însă chiar dacă nu este nimic oficial, dat fiind că artista și Ghenu s-au abținut de la comentarii, toate indiciile duc la această premisă.

Cu siguranță, adevărul se va afla atunci când vor sosi pe meleagurile natale pe care nu au mai pășit din martie, din cauza pandemiei de coronavirus. Lora și Ghenu sunt izolați în Bali de patru luni, iar artista a numit această perioadă un „roller coaster de emoții”.

Ce spunea Lora despre sarcină

În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, Lora ne-a mărturisit, în urmă cu ceva timp, despre teama pe care o are să devină mamă pentru prima dată. Chiar și așa, cântăreața a dezvăluit că prinde curaj atunci când le vede pe colegele sale din industria muzicală care fac față cu brio atât carierei, cât și rolului de mămică.

„Sunt pentru mulți mamă. Mă văd, mi-e frică sa îmi schimb viața la 180 de grade. Cred că se schimbă, dar pe de altă parte am foarte multe exemple, foarte multe colege de breaslă care sunt niște femei de succes și sunt și niște mame extraordinare. Habar nu am cum reușesc să facă chestiile astea. Mi se par, pur și simplu, de domeniul paranormalului. Pur și simplu, nu înțeleg” a spus Lora pentru Antena Stars. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest