Loredana Chivu, primele declarații după ce i-a fost incendiată mașina din cauza unei confuzii: „Trăiesc un coșmar”

 

Loredana Chivu nu trece deloc prin cea mai roz perioada a vieții sale. Mașina fostei asistente a fost incendiată din greșeală, de o femeie care a confundat-o cu amanta soțului ei. Blondina a oferit primele declarații despre situația în care se află, cât și despre cum va fi pedepsită femeia pentru fapta ei.

Loredana Chivu a trăit șocul vieții sale după ce a aflat că autoturismul ei de 90.000 de euro a fost făcut scrum, după ce i l-a împrumutat fratelui său pentru a-și vizita o prietenă. Din cauza unei confuzii, blondina a rămas fără bolidul de lux, dar nu are de gând să lase lucrurile așa.

După o anchetă minuțioasă a Poliției,  toate probele au dus la vinovată, iar acum este arestată la domiciliu. În continuare, ancheta va derula la procuratură pentru a fi acuzată de faptele grave pe care le-a săvârșit, potrivit spuselor fostei asistente TV.

„Am fost foarte șocată să îmi văd mașina în flăcări. Eu, fratele meu și mama mea am trăit un coșmar și această femeie trebuie să plătească în fața legii. Toate probele au condus spre ea. Individa care a făcut acest lucru este arestată la domiciliu și, în continuare, urmează o anchetă la procuratură privind faptele grave pe care le-a săvârșit. Nici măcar nu o cunoșteam. Nu aveam niciun fel de implicare. Mi se pare că trăiesc un coșmar. Nu îmi vine să cred nici acum că mi s-a întâmplat asta. Sper din suflet să plătească pentru tot ce a făcut. O să treacă toate și o să se așeze lucrurile.” a spus Loredana Chivu pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest