Lovitură cruntă pentru Alex Bodi! Ce decizie au luat magistrații!

 

Omului de afaceri i-a fost respinsă cererea de înlocuire a arestului preventiv. Mai mult, a fost obligat la cheltuieli suplimentare.

 

La data de 11 octombrie, Alex Bodi a fost trimis după gratii pentru 30 de zile. Judecătorii au admis cererea procurilor DIICOT, cei care l-au trimis în judecată pentru proxenetism, spălare de bani și șantaj. Anchetatorii au stabilit că Alexandru Bodi a lipsit de la un termen de judecată din septembrie, când se verifica măsura preventivă în cazul lui. Instanța a decis înlocuirea controlului judiciar cu arest preventiv pentru 30 de zile în cazul lui Bodi.

 

Apărătorii omului de afaceri au contestat măsursa, încercând să înlocuiască arestul preventiv cu arest la domiciliu sau control judiciar. Însă s-au izbit de refuzul Curții de Apel de la Craiova, întrucât magistrații nu și-au schimbat părerea. În schimb, au mai adăugat acestei pedepse și faptul că acum fostul soț al Biancăi Drăgușanu este cel care va trebui să suporte toate cheltuielile de judecată.

 

„Alex Bodi rămâne în arest. Aceasta este decizia magistraților după ce contestația i-a fost respinsă. Avocații lui Alex Bodi au cerut înlocuirea măsurii preventive cu arestul la domiciliu sau controlul judiciar, dar oamenii legii nu au fost de acord. Așadar, Alex Bodi rămâne în arest și va trebui să plătească și cheltuielile de judecată”, a spus reporterul Antena Stars, la ”Star Matinal”.

 

Decizia instanței arată astfel: ”Admite contestația formulată de Parchetul de pe lână I.C.C.J - D.I.I.C.O.T. Serviciul terirorial Gorj. Desființează încheierea contestată și rejudecând, înlătură dispoziția art. 214 și urm. Cod procedură penală. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Bodi Alexandru Nicolae pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data punerii în executare a mandatului de arestarea preventivă. În baza art.230 Cod procedură penală, dispune emiterea de îndată a mandatului de arestarea preventivă pentru inculpatul Bodi Alexandru Nicolae. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunțată în camera de consiliu”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest