Lovitură cruntă pentru Liviu Vârciu! Virusul ucigaş i-a dat afacerea peste cap şi ar putea pierde tot/ VIDEO

 

Lovitură cruntă pentru Liviu Vârciu! Virusul ucigaş i-a dat afacerea peste cap! Şi-a băgat averea în proiectul vieţii lui, dar ar putea pierde tot! Actorul s-a văzut să ia o decizie drastică, în privinţa filmului pentru care până şi iubita lui a vândut tot ce avea.

Liviu Vârciu trebuia să îşi lanseze proiectul vieţii lui, unul dintre cele mai ambiţioase proiecte pe care le-a avut vreodată: filmul de comedie„Zăpadă, ceai şi dragoste”. Lansarea trebuia să aibă loc pe 27 martie, doar că actorul a anunţat că este nevoit să o amâne până pe 25 septembrie, din cauza virusului ucigaş care deja a instaurat panică peste tot în lume.

Din cauza amânării, Liviu Vârciu va pierde bani frumoşi, în toate aceste luni. Dat fiind că este unul dintre cele mai ambiţioase proiecte ale vedetei, investiţia a fost una pe măsură. În film, actorul joacă rolul principal, este producătorul lui şi a lucrat şi cu cel mai bine plătit regizor al României.

Investiţia făcută în opera cinematografică este de ordinul milioanelor de euro. În urmă cu ceva timp, chiar Liviu Vârciu mărturisea că ultimele două milioane de euro nici nu le-a mai contorizat pentru că îl stresau foarte mult. Mai mult de atât, doar el a fost cel care a pus 80.000 de euro, atât din economiile sale, cât şi din „puşculiţa” iubitei sale care l-a sprijinit pe tot parcursul proiectului.

În momentul în care Liviu Vârciu a făcut anunţul că va muta lansarea filmului pe data de 25 septembrie, lumea s-a împărţit în două tabere. Cei care îl susţin pe actor şi asteaptă cu nerăbdare pelicula şi cei care spun că nu doar coronavirusul ar fi realul motiv, ci faptul că în ultima perioadă s-ar fi lansat în cinematografia românească tot felul de filme care s-au bucurat de succes, motiv pentru care acestuia i-ar fi teamă de un eşec.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest