Lovitură după lovitură pentru Ionel Ganea! Fostul fotbalist este „târât” de o vedetă, prin tribunale! VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Ionel Ganea a avut parte de o lovitură cumplită din partea unei vedete la care nu s-ar fi aşteptat niciodată. Şi asta nu este tot! Chiar dacă problemele cu fosta soţie nu s-au terminat, acolo este pe cale să mai primească o altă „bombă”.

Aflat în plin război cu soţia, care îl acuză de fapte grave şi l-a chemat în faţa judecătorilor şi a procurorilor, Ionel Ganea trebuie să dea cu subsemnatul şi din cauza unui personaj celebru care i-a pus gând rău. Ionel Ganea este chemat în faţa judecătorilor pe 21 ianuarie, pentru a da explicaţii în dosarul deschis de Cristian Tănase, preşedintele clubului Concordia Chiajna, pe care Ganea l-a făcut cu ou şi cu oţet în urmă cu doi ani.

Supărat pe fostul său coleg, Tănase l-a dat în judecată şi a câştigat procesul. Astfel, Tănase îl obligă pe Ganea să plătească suma de 40.000 lei daune morale şi suma de 2800 lei cheltuieli de judecată. Pe lângă asta, în urmă cu trei zile, Dana, femeia care i-a fost 24 de ani alături lui Ionel Ganea, a dezvăluit că a depus două plângeri penale împotriva fostului fotbalist.

Soţia lui Ionel Ganea susţine că a decis să rupă tăcerea în momentul în care a aflat că şi fiica ei ar fi fost victima unor ieşiri violente. Pe de altă parte, susţine că, după 24 de ani, a rămas fără nimic. Ba mai mult, Dana este convinsă că, dacă o altă femeie îi va lua locul, respectiva va avea aceeaşi soartă.

“Nu am acces în nicio locuinţă a noastră. El foloseşte absolut tot ce am construit în 24 de ani. Mai mult, el a încasat chiria de pe un imobil, iar eu trebuie să plătesc impozitul la ANAF, o grămadă de bani. Oare unde este dreptatea?”, a spus Dana. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest