Lucian Viziru, adevărul despre nunta fratelui său Augustin cu Doiniţa Oancea: "Vreau să facă o petrecere fastuoasă"

 

Lucian Viziru a fost surprins de reporterii Antenei Stars în timp ce se antrena pe terenul de tenis. Acesta a mărturisit că devine pe zi ce trece mai tânăr, dar a intrat şi în subiectul relaţiei dintre fratele său Augustin şi Doiniţa Oancea.

Doiniţa Oancea şi Augustin Viziru se înţeleg din ce în ce mai bine şi asta este vizibil şi pentru cei ce-i urmăresc pe paginile lor de Facebook. După ce ieri Doiniţa a făcut o sesiune de transmisie live în care a spus că nu se poate înţelege cu Augustin asupra meniului alimentar, Lucian Viziru a mărturisit că este nerăbdător "să pună mâna unul pe celălalt".

"Am aflat şi eu acum de nunta asta... Să fie într-un ceas bun, dacă e să fie aşa, sau poate nu m-a invitat, că avem o răfăială de rezolvat pe teren aici! Când e vorba de meniu şi de Augustin e greu să faci faţă, aşa că cred că e şi foarte pretenţios ce-i drept. Eu la cort nu vin, să fie clar. Sper să fie o nuntă fastuoasă. Merg pe varianta lui Augustin, depinde şi ce fel de cort, dacă e un cort cu aer condiţionat s-ar putea. Dacă face o nuntă tradiţională, s-ar putea să fiu plecat. Le trimit un buchet de flori şi un plic. Ce să-i iau, îi iau pantofi cu toc lui Augustin şi Doiniţei îi iau o bâtă, ştie ea de ce. Nu l-am văzut niciodată sub papuc pe Augustin, dar niciodată nu e prea târziu. Ştiu că se înţeleg bine. Mi-ar plăcea să fie Augustin cu Doiniţa, dacă reuşeşte ea să pună mâna pe el... Sau mă rog, să pună mâna unul pe celălalt, ar fi bine, în special pentru Augustin", a mărturisit Lucian, aflat pe terenul de tenis.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest