Luminița Anghel, căsnicie de 10 ani. Cum a sărbătorit cântăreața alături de soțul său

 

Luminița Anghel a avut parte de momente de bucurie alături de familia sa. Cântăreața și-a sărbătorit ziua de naștere, dar și aniversarea de 10 ani de căsnicie alături de soțul ei.

Luminița Anghel a avut două motive de bucurie. Artista și-a sărbătorit ziua de naștere , dar și aniversarea de 10 ani alături de soțul ei.

Cântăreața a avut parte de o aniversare restrânsă, având în vedere situația pandemiei cu COVID-19 din țară. Astfel că a decis să sărbătorească acasă, alături de familia sa.

,,Date fiind circumstanțele nu ne-am permis să organizam o petrecere foarte mare. Eu am foarte mulți prieteni din muzică, cântăreți, colaboratori, iar acum nu am avut posibilitate să îi chem pe toți și am decis sa facem o petrecere mica în familie. Am făcut un grătar, deși a fost rece, m-am dus dimineața sa cumpăr un tort și am stat acasă, ne-am uitat la filme. La noi zilele de naștere țin trei zile, mai ales ca noi am sărbătorit și 10 ani de căsătorie.

În urmă cu 10 ani, ne-am căsătorit pe malul mării, atunci eram și însărcinată. De fiecare dată când este ziua mea de naștere sanarbatorim și aniversarea noastră.” , a declarat cântăreața.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest