Lupul îşi schimbă părul, dar năravul, ba! Radu Mazăre, reîntâlnire de gradul zero cu marea dragoste, după gratii! VIDEO

 

Închis de mai bine de 9 luni la Penitenciarul Rahova, după ce a fost condamnat la nouă ani de închisoare, în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri de la Constanţa şi Mamaia, Radu Mazăre şi-a regăsit marea iubire, chiar în spatele gratiilor.

Aşadar, la scurt timp după ce a fost privat de libertate, fostul edil al Constanţei a solicitat conducerii închisorii să îi permită să muncească. După ce a depus cererea la Comisia de muncă, fostul primar a fost distribuit la garajul penitenciarului pentru se ocupa de autovehicule.

Însă pentru ca nimic nu este întâmplător, cerere lui Radu Mazăre i-a fost aprobată în urma studiilor de inginer pe care le are. Mai mult de atât, fostul edil al Constanţei este un exemplu de bună purtare după gratii, este conştiincios la locul de muncă, motiv pentru care a avut parte de multe beneficii în puşcărie, potrivit Spynews.ro.

De departe însă, cel mai important lucru este faptul că nu trece prin această perioadă grea din viata sa singur, ci alături de cea care i-a devenit soție în urmă cu doar câteva luni. „L-am găsit bine ca data trecută. Face acelaşi lucru ca în fiecare zi, că asta sunt condiţiile, dar e bine. Sport face cât poată să facă, că nu are acces. Iese într-o curte, merge, se mai uită la televizor, dar mai mult citeşte. Nu ştiu dacă neapărat dacă el croieşte, dar trage la maşină şi calcă” a spus în urmă cu ceva timp, soţia sa.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest