Lux şi opulenţă! Delia, într-o vacanţă de vis ! Pentru o singură noapte, scoate din buzunar mii de euro VIDEO

 
+6 click pentru
galerie

Aşa cum ne-a obişnuit, Delia este o împătimită a călătoriilor în locuri superbe şi pline de poveste. Așa că nici de data aceasta nu a făcut excepţie, artista a ales o locaţie exotică şi numai bună pentru relaxare şi anume: Maldive.

Delia ştie ce să aleagă când vinde vorba de locaţii luxoase. Resortul pe care l-a ales este un complex ecologic cu acces privat direct la plajă. Băile originale sunt construite într-o grădină privată mare cu duș în aer liber și cadă separată. De asemenea exista în vilă o sala cu ciocolată de casă și sala cu înghețată, o selecție de 500 de vinuri, 6 restaurante şi multe alte delicatese.

Contrar aparenţelor, Delia nu a stat numai la masă, gustând din preparatele delicioase. Cum este o fire energică, nu a stat locului o clipă. Cântăreaţa a vizitat cele mai exotice locuri din resortul de lux şi ni le-a arătat şi nouă. Şi să nu credeţi ca asta este tot.

Celebra cântăreaţa şi soţul său, Răzvan Munteanu au ales să se cazeze într-un resort, în care un sejur de 6 nopţi cu mic dejun costă nu mai puţin de 10.000 de euro. Dar nu avem motive de gelozie! Pentru că artista a muncit întregul an pentru cele câteva zile de răsfăţ.

Mai mult decât atât, se ştie faptul că în perioada sărbătorilor artiştii muncesc extrem de mult. Tocmai de aceea, suntem siguri ca Delia a mers în vacanţa de vis pentru a-şi reîncărca bateriile şi pentru a se relaxa aşa cum se cuvinte, înainte de o perioadă plină.

Daca doriţi să vedeţi cum s-a relaxat artista în destinaţia exotică, alături de soţul ei, Răzvan Munteanu, dati play clipului de mai jos:


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest