Mâine are loc nunta anului: Simona Halep şi Toni Iuruc se căsătoresc la Constanţa. Ce reguli au impus pentru invitaţi

 

Toni Iuruc si Simona  Halep vor spune cel mai important „DA' din viața lor în fața ofițerului de Stare Civilă pe 15 septembrie. Totuși, Simona Halep și Toni Iuruc au decis să renunte la o tradiție importantă.

Ce reguli au impus Simona Halep și Toni Iuruc pentru invitații de la nunta lor. Simona Halep și Toni Iuruc formează unul dintre cele mai frumoase cupluri și se iubesc nespus de mult. La începutul lunii iunie, celebra sportivă a fost cerută în căsătorie de partenerul ei. Drept dovadă, vedeta a făcut publică o imagine cu superbul inel de logodnă, pe care l-a primit de la afacerist.

Acum, Simona Halep și Toni Iuruc sunt gata să spună cel mai important „DA' din viața lor în fața ofițerului de Stare Civilă. Marele eveniment va avea loc miercuri, 15 septembrie, într-un local select din Constanța. Pe de altă parte, Simona Halep și Toni Iuruc au renunțat la o tradiție importantă și le-au impus invitaților o serie de reguli.

Cert este că Simona Halep și Toni Iuruc vor să fie diferiți și să facă nunta în stilul lor. Cei care au confirmat deja prezența la nunta sportivei au luat la cunoștință și cerința acesteia. Mai exact, Simona Halep și Toni Iuruc le-au cerut invitaților de la nunta lor să nu ofere „darul' de nuntă – plicul cu bani. În schimb, cei doi viitori soți au transmis că primi cadouri, însă nu și plicuri cu bani.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest