Mama Andreei Tonciu ia atitudine! S-a săturat să fie sclava propriului copil! „O să o chinui şi eu”

 
+2 click pentru
galerie

Andreea Tonciu a fost o prezenţă controversată a showbiz-ului din România, dar acum a ales să îşi schimbe total stilul de viaţă! Deşi se declară o familistă convinsă şi o mamă devotată, în cadrul unui interviu pentru Star Matinal, mama vedetei a dezvăluit detalii pe care Andreea şi-ar fi dorit să le ţină ascunse!

Andreea Tonciu îşi suprasolicită mama cu muncă, aşa că aceasta a decis să renunţe la toate treburile şi să îşi ia tălpăşiţa. Mama Andreei Tonciu a declarat, în exclusivitate, pentru Antena Stars că fiica ei i-a dat foarte mult de lucru, aşa că s-a hotărât să plece într-o vacanţa binemeritată!

„Sunt o femeie foarte obosită, pentru că Andreea mi-a dat foarte mult de lucru săptămâna asta, iar ea îmi va ţine locul, ca de obicei, de câte ori plec eu, pentru că mie îmi place foarte mult să călătoresc. Şi ea va munci în locul meu. M-a chinuit săptămâna asta şi o să o chinui şi eu, ca 15 zile, o să aibă mult de muncă.” a declarat mama Andreei Tonciu, în exclusivitate, pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest