Mama Danielei Crudu, blocată în Italia, din cauza coronavirusului! Nu se poate întoarce în România, după ce graniţele au fost închise

 

Daniela Crudu trece prin momente grele! Mama brunetei a rămas blocată în Italia şi nu se poate întoarce în România, după ce graniţele au fost închise din cauza epidemiei de coronavirus!

Printre românii care au rămas blocaţi dincolo de graniţele româneşti se numără şi mama Danielei Crudu. Florica Crudu lucrează în Reggio Calabria, în sudul Italiei şi nu a mai reuşit să ajungă acasă. Italia este cea mai afectată ţară europeană de epidemia de coronavirus, motiv pentru care se afla în acest moment în carantină.

În localitatea unde trăieşte mama Daniele Crudu există trei cazuri confirmate de pacienţi infectaţi cu virusul COVID-19, însă alte 69 se află sub investigaţii medicale, iar 136 de persoane sunt suspectate cu coronavirus.

Conform presei internaţionale, oficialii italieni se aşteaptă la o creştere expozivă a numărului de cazuri confirmate în zilele următoare şi au început deja pregătirile saloanelor speciale în spitalele de boli infecţioase din Reggio Calabria.

Măsuri fără precedent în Italia

Mai mult de 60 de milioane de persoane au fost puse sub carantină, în Italia, după ce numărul morţilor de coronavirus a crescut considerabil. Italia a devenit zonă roşie începând de pe data de 10 martie, ora locală 08:00.

Autorităţile italiene au luat această măsură, după ce în 24 de ore, numărul de morţi provocate de COVID-19 a ajuns cu rapiditate la 463, iar numărul de cazuri confirmate a ajuns la mai mult de 1.800


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest