"Mama natură" şochează din nou! Cum a putut să facă aşa ceva? S-a pupat cu alt bărbat de faţă cu iubitul ei!

 
+2 click pentru
galerie

Mama natură a şocat din nou! L-a pupat cu foc pe un jucărtor de baschet chiar sub ochii iubitului ei, Tinu Vidaicu.  Roxana Ionescu este o împătimită a baschetului, iar asta a făcut-o să cadă în mrejele lui Tinu Vidaicu. Astfel că weekendul trecut „Mama Natură", prinsă de febra jocului a făcut un gest care l-a făcut să fiarbă de gelozie pe Tinu.


Aşezată discret lângă iubitul ei, Roxana Ionescu le-a făcut de-a lungul meciului galerie baschetbaliştilor timişoreni, devenind, de câteva săptămâni, una dintre fanele înfocate ale echipei Timba.


Unul dintre baschetbaliştii echipei timişorene, Alin Andrieş, s-a îndreptat spre vedeta Antenei 1 şi, fără să stea niciun moment pe gânduri, i-a oferit un mărţişor. Surprinsă de gestul sportivului, „Mama Natură" l-a pupat apăsat pe obraz, făcându-l pe baschetbalist să roşească până în vârful urechilor.


Momentul însă, deşi gustat de ceilalţi membri ai echipei de baschet, nu a fost la fel de bine primit şi de Tinu Vidaicu. Se pare că managerul echipei, iubitul vedetei TV, a rămas posomorât tot restul meciului.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest