Mara Bănică, dezvăluiri despre viitorul soț! Cum s-a desfășurat cererea în căsătorie/ VIDEO

 

După ce a fost cerută în căsătorie, Mara Bănică s-a prezentat în platoul emisiunii matinale de la Antena Stars, cu inelul de logodnă care a furat toate privirile! Celebra jurnalistă a dezvăluit cum s-a desfășurat cererea și a oferit și câteva detalii despre viitorul soț.

Să vezi și să nu crezi! Anunțul că Mara Bănică va ajunge la altar a fost făcut chiar de ea, în urmă cu câteva zile, prin publicarea unei imagini cu inelul de logodnă pe contul său de socializare. Bijuteria este realizata cu diamante și safire și se numește „Lady Diana”, fiind modelul inelului de logodnă al Prințesei Diana.

Cum s-a desfășurat cererea în căsătorie

Propunerea a fost una neașteptată, jurnalista fiind luată prin surprindere de viitorul soț, în momentul în care a scos inelul din buzunar și i l-a pus pe deget. Șocul a venit în momentul în care și-a amintit că probase bijuteria în urmă cu un an, în Africa de Sud, semn că partenerul de viață i l-a cumpărat încă de pe atunci, dar a așteptat momentul perfect ca să i-l ofere.

Cererea în căsătorie a fost una atipică, dat fiind că bărbatul nu s-a pus în genunchi, iar atunci când i-a pus bijuteria pe deget i-a precizat că vrea să se asigure că toată lumea știe că este luată.

„Nu mă așteptam. Eu am probat acest inel anul trecut în Africa de Sud. Cred că de acolo este luat și acum mi l-a dat. să ai și tu ceva pe mână să se vadă că ești a mea. Copilul știa. Îl văzuse cu vreo două trei zile înainte. Nu s-a pus în genunchi. L-a scos din buzunar. Modelul ăsta de inel a fost inelul de logodnă al Prințesei Diana și a devenit extrem de căutat. Nu mi-a venit să plâng.” a spus Mara Bănică.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest