Mara Bănică, în culmea disperării! Fiul ei este coleg de şcoală cu fetiţa femeii infectate cu coronavirus! Prima reacţie a jurnalistei

 
+3 click pentru
galerie

După ce a apărut un document în presă, cum că fiica unei femei diagnosticate cu coronavirus a fost la şcoală până marţi, 10 martie, iată că acum au ieşit la iveală noi informaţii! Se pare că eleva este colegă cu fiul Marei Bănică, iar noi avem prima reacţie a jurnalistei după ce a aflat de situaţie!

Contactată de reporterii Spynews.ro, Mara Bănică s-a arătat extrem de iritată de incoştienţa mamei infectate cu virusul din China! Se pare că femeia ştia că este suspectă de coronavirus, dar cu toate acestea, şi-a adus copilul la şcoală în continuare, fără să îi pese de consecinţe.

„Această mamă a ştiut că e suspectă de coronavirus şi a adus copilul la şcoală” a spus Mara Bănică, în exclusivitate pentru Spynews.ro!

Ce alte vedete din România mai au copiii la instituţia de învăţământ

Mai mult decât atât, în şcoala respectivă, pe lângă fiul Marei Bănică, învaţă şi copiii altor vedete precum: Octavian Strunilă şi Andreea Marinescu!

55 de elevi învaţă în aceeaşi clasă

Spynews.ro a intrat în posesia unui document în care unitatea de învăţământ a  anunţat că încă 22 de copii au intrat în contact direct cu eleva. În aceeaşi clasă, învaţă alţi 33 de elevi de clasa a VIII-a. De asemenea, copila a cărei mamă are coronavirus a frecentat un after-school de pe strada pe care se află și Școală Gimnazială nr. 56 din Capitală.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest