Mara Bănică, primele declaraţii după ce a fost sub teroare, timp de un an jumătate! „La 3 dimineaţa îmi trimitea poze cu casa în care locuiam”

 
+6 click pentru
galerie

Mara Bănică a fost victima unui individ, timp de un an şi jumătate! Celebra jurnalistă, cât şi familia acesteia au primit ameninţări cu moartea şi s-au temut pentru vieţile lor, până de curând. Spunem asta pentru că bărbatul obsedat de vedetă a fost dat pe oamenii legii.

Mara Bănică a intrat în direct, la Star Matinal unde a povestit cu lux de amănunte tot ce a pătimit! Jurnalista a mărturisit că a fost ameninţată, şantajată şi hărţuită de individ, sub pretextul că s-ar fi îndrăgostit de ea.

Cel care a traumatizat-o pe celebra jurnalistă are 35 de ani, locuieşte cu părinţii şi nu a muncit nicio zi în viața lui. Astfel încât, tot timpul pe care îl avea, îl dedica în urmărirea Marei Bănică. Bărbatul a aflat unde locuieşte şi îi vizita locuinţa la trei dimineaţa, oră la care îi trimitea poze din faţa casei. Mai mult decât atât, ori de câte ori, vedeta posta vreo imagine cu un alt bărbat, intervenea gelozia şi îi trimitea mesaje de ameninţare şi celeilalte persoane din fotografie.

"Contul meu de socializare a fost dat poliţiştilor. La 3 dimineaţa îmi trimitea poze cu casa în care locuiam şi cu maşina. El s-a uitat pe Youtube la apariţiile mele din ultimii 15 ani, unde mi-am mai spus adresa. Nu are antecedente, a dezvoltat o obsesie. Eu i-am răspuns doar o singurăă dată, la sugestia poliţiştilor, nu am vorbit niciodată cu el. Dacă puneam o poză şi un citat pe Facebook, avea senzaţia că este despre el. El conştientizează că a greşit. Tata se uita de şapte ori în spate, când ducea copilul la şcoală. Sper să ajungă unde trebuie şi sper că este doar un accident", a spus Mara Bănică pentru Spynews şi Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest