Mara Bănică, terorizată şi ameninţată de un individ periculos! Primele imagini cu bărbatul care a hărţuit-o un an şi jumătate VIDEO

 
+6 click pentru
galerie

Cu siguranță foarte mulți oameni s-au întrebat ce se întâmplă cu Mara Bănică în ultima perioadă, când a renunțat aproape în totalitate la a mai posta pe rețelele de socializare. Cunoscuta jurnalistă a lipsit aproximativ un an și jumătate de pe paginile sale, acolo unde rar a mai apărut câte o poză cu ea, iar motivul este întemeiat!

Mara Bănică a trăit în teroare timp de un an şi jumătate! Celebra jurnalistă a fost ameninţată cu moartea şi hărţuită de un individ necunoscut, iar anunţul a făcut-o chiar ea, prin intermediul unei postări pe instagram! Vedeta a trecut prin clipe de coşmar, mai ales după individul s-a prezentat în faţa ei, mascat, pentru a o intimida, însă Mara a apelat la ajutorul poliţiei.

Şantajistul i-a trimis nu mai puţin de 11.273 de mesaje de ameninţare, în cursul unui singur an, iar pentru că Mara Bănică îl bloca, pe reţelele sociale, ori de câte ori intra să îi adreseze cuvinte dure, acesta şi-a creat 5.230 de conturi false.

Şi nu doar atât! Mara Bănică a fost şantajată, de nenumărate ori, în schimbul unor sume de bani. A fost ameninţată cu moartea, atât ea, cât şi familia sa, motiv pentru care celor dragi le era teamă să iasă afară din casă. Din fericire, celebra jurnalistă a mers la Poliţie, iar după un an şi jumătate de teroare, individul care i-a făcut viaţa un calvar, a ajuns pe mâinile oamenilor legii, potrivit surselor Spynews.ro.

Mai jos puteţi citi o mică parte din mesajele ameninţătoare pe care bărbatul i le adresa Marei Bănică: "Ai figuri că eşti şmecheră, trebuie aplicată măsura extremă cu tine, adică să fii bătută în plină stradă, să fii dată cu capul de propria maşină până semnezi cu sânge că retrage plângerea. Poate se duce familia mea peste mama şi tatăl tău ca la Mineriadă. Tu ai merita să fii călcată în picioare, atenţie, în public. Am o ură pe tine că tot ce-mi doresc este să faci vreun infarct sau stop cardiac sau cancer. Tot ce vreau este să te bată viaţa. Mai bine mureai în 2003" – mai multe mesaje şocante puteţi găsi în imaginile din GALERIA FOTO.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest