Marcel Pavel, despre coșmarul prin care a trecut, după ce a fost infectat cu COVID-19: „Extrem de agresiv”

 

Marcel Pavel a trecut printr-un real coșmar după ce a fost infectat cu COVID-19. Artistul a făcut mărturii șocante despre lupta cruntă pe care a purtat-o cu virusul de temut, cât și despre cum se recuperează de la externare.

Marcel Pavel a văzut moartea cu ochii. Artistul a dezvăluit pentru Antena Stars, că perioada prin care trecut a fost de-a dreptul cumplită, iar pentru că a fost la un pas de moarte, a trebuit să poarte masca de oxigen timp de două săptămâni.

„Cumplită. Ce poate să fie frumos în spital. Am avut un fragment extrem de agresiv. 14 zile am stat cu masca de oxigen, mă dădeam jos doar când mâncam și beam apă. Am stat 20 de ore cu masca pe față, până m-am internat în spital. Cu saturația de oxigen din sânge foarte mică.” a spus Marcel Pavel.

Chiar dacă a fost aspru criticat și acuzat că minte că a fost infectat cu coronavirus în schimbul unor sume de bani, Marcel Pavel a mărturisit că în viața de zi cu zi nu a îndrăznit să se ia nimeni de el, așa cum a fost în cazul lui Andrei Ștefănescu.

Cum se recuperează artistul

Din fericire, starea de sănătate a cântărețului este mai bună, iar acum profită de timpul petrecut alături de familie, după ce mai bine de două săptămâni au fost departe unul de celălalt.

„Sunt din ce în ce mai bine. Am avut 6 zile de recuperare la munte, 6 la mare. Sunt imun deja. N-am nicio treabă. Ei s-au autoizolat 14 zile. Sunt toți negativ, nu au nicio problema. Aici este vorba de imunitatea fiecăruia. (...)Fac aerosoli între șapte dimineață și șapte seara. Încerc să mă recuperez firesc. Mai am de făcut șapte injecții. Abia aștept să încep filmările, să îmi revin total.” a completat cântărețul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest