Marcel Pavel, speriat! Are rude implicate în război: „Ne preocupă..”

 

Marcel Pavel se declară îngrijorat cu privire la războiul ruso-ucrainean. Artistul a mărturisit că nu poate sta liniștit în aceste „vremuri istorice triste'. Acesta se teme că ar putea fi vorba despre o resetare mondială și nu știe dacă va mai fi bine pentru noi, românii. În plus, soția cântărețului are și o rudă în Rusia, fapt care-i preocupă. Este vorba despre un verișor. Iată confesiunea vedetei!

Marcel Pavel se arată îngrijorat cu privire la războiul din Ucraina. Artistul se gândește cu teamă la situația actuală din Ucraina, după ce Rusia a început atacurile joi dimineață, pe 24 februarie 2022. Îndrăgitul cântăreț a povestit că soția lui, Violeta Şmîşleaeva, mai are un verișor în Federația Rusă, rudă pentru care amândoi se preocupă.

Joi dimineață, panica s-a instalat și în rândul vedetelor din România, după ce s-a aflat că Vladimir Putin a anunțat o operațiune militară specială în Ucraina. Imediat după, exploziile s-au făcut auzite în orașele ucrainene Kiev, Harkov sau Odesa, dar și în partea de Est a țării. Acest lucru e privit cu îngrijorare și de celebritățile de la noi, mai ales de cele care au rude în străinătate.

„Mă îngrijorează situația, mai ales pentru țara mea. Când îți bate războiul la poartă… Nu poți sta liniștit. Sunt vremuri istorice triste. Este o resetare mondială, dar nu știu dacă va fi mai bine pentru noi.

Rusia, dacă ne uităm în istorie, a participat la fiecare reconfigurare de teritorii. A avut rol în toate războaiele. Avem un semn de întrebare pentru România, pentru că în ultima vreme situația socială de la noi s-a deteriorat foarte mult. Ne rămâne doar speranța și credința în Dumnezeu', a transmis Marcel Pavel pentru FANATIK.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest