Marea dezamăgire a Savetei Bogdan: „Când cineva e rău intenționat nu are rost să o lungești!”

 

Marea interpretă de muzică populară s-a întors în România după o bună bucată de timp petrecută la fata ei, în America.

 

Una dintre marile doamne ale muzicii populare românești, Saveta Bogdan, este înconjurată cu multă dragoste de familie, precum și de comunitatea de fani pe care o are. Însă nu totul este roz în viața cunoscutei interprete de muzică populară. După o bună bucată de vreme petrecută alături de fiica ei în SUA, și de teama valului patru al pandemiei care a zdruncinat puternic România în lunile septembrie – octombrie, iată că, în cele din urmă Saveta Bogdan a revenit în țară, unde are de gând să-și petreacă sfintele sărbători de iarnă.

 

Chiar dacă se bucură de un succes răsunător pe plan profesional și mai mereu apare pe micile ecrane și în fața fanilor jovial, cu zâmbetul pe buze, Saveta Bogdan a trecut și prin numeroase cumpene ale vieții, unele dintre ele fiind legate chiar de către prieteni. Artista nu s-a sfiit și a mărturisit în direct la Antena Stars că nu a fost trădată o dată, ci de mai multe ori, de cei pe care-i considera prietenii ei.

 

"Am destule prietene, dar în perioada asta evităm să ne întâlnim, nu știm fiecare ce virus avem. Am prietene și bune și rele. O am pe soru-mea, care e în Italia, pe vecina de la doi. Cele care îmi vor răul, nici nu ma interesează. Eu sunt prietena cu toată lumea, dar nu ca să ne vizitam ca înainte, mai mult la telefon. Când cineva e rău intenționat nu are rost să o lungești. Pandemia ne-a cam răcit. Nu îmi pare rău, pentru ca asta e viata, dacă omul te răneste, nu are rost sa mai ai prietenii cu el. Eu nu sunt singura niciodată, va am pe voi și abia aștept concertele. Eu îmi scot un CD, și mai pregătesc încă patru cântece de-ale mele, din Ardeal. Abia aștept să-mi văd publicul.", a mărturisit Saveta Bogdan.

 

Saveta Bogdan își dorește să își petreacă Sărbătorile de Crăciun acasă deoarece nimic nu se compară cu sentimentul pe care-l ai atunci când ești în casa ta în acea perioadă: „Crăciunul o să-l fac singură, în casa mea. O să vorbesc cu fi-mea pe Skype, o să ne colindăm”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest