Margherita de la Clejani se lansează în afaceri! Cum a reacționat Ioniță când a aflat în ce investește, fiica sa, banii familiei/ VIDEO

 

Margherita de la Clejani „le-a dat” șoc, din nou, părinților! Artista se vrea creatoare de modă, așa că deja s-a lansat în afaceri și a realizat prima sa linie de haine. Vedeta a muncit mult, s-a documentat, iar după câteva luni de muncă, rezultatul este unul, de-a dreptul, spectaculos!

Dar nu vă gândiți că fiica Clejanilor și-a descoperit pasiunea peste noapte. Nici vorbă! Margherita a mărturisit că dorința de a fi creatoare de modă o are de la o vârstă fragedă, motiv pentru care era o micuță croitoreasă a satului.

Cu peruci colorate, care mai de care mai electrizante, Margherita de la Clejani s-a transpus atât în Cenușăreasa, cât și în Rapunzel. Dar nici nu mai contează personajele, că ținutele fură toate privirile!

Alături de Margherita, la ședință foto, a fost și tatăl, Ioniță, care este extrem de mândru de creațiile fiicei sale. Ba chiar mai mult, este entuziasmat de ideea că fata lui îi va face un sacou pe care îl va purta cu mare drag la evenimentele la care va fi invitat să cânte.

„Margherita le dă valoare hainelor pe care le-a creat și îmi place ce văd. Aștept să îmi facă și mie un sacou la următoarea colecție, pentru că așa a primis.” a spus Ioniță.

Fără doar și poate, Margherita de la Clejani știe ce vrea! Artista are deja planul făcut și știe și cum va arăta rochia sa de mireasă. Și așa cum era de așteptat, nu va fi deloc una în standarde, ci va „risca” să poarte o rochie mov, pentru că de! Una este Margherita!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest