Maria Cârneci are o mare slăbiciune! Şi nu este vorba de soţul ei! Pe cine nu poate refuza niciodată VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Am aflat cine este marea slăbiciune a Mariei Cârneci. Cine este cel pe care nu îl poate refuza niciodată? Şi nu, nu este vorba de soţul ei! Invitată în cadrul emisiunii "Star Matinal, interpreta de muzică populară a mărturisit şi pe mâinile cui are curaj să își lase averea!

Îndrăgita cântăreaţă de muzică populară Maria Cârneci a dat cărţile pe faţă, chiar în platoul matinalilor! Artista a vorbit despre costumele de populare pe care deţine, despre cum le îngrijeşte, dar şi despre cea mai mare slăbiciune pe care a avut-o în viaţă, lucruri pe care le puteţi vedea chiar în clipul de mai jos.

"Ţin foarte mult la costumele populare, ca la ochii din cap. Îmi fac timp o dată pe an să le scot la aerisit. Sunt foarte vechi, unele dintre ele sunt de patrimoniu. Ce deştepte erau bunicile noastre, coseau iile pe marchizet, lucru greu de făcut, mai ales în ziua de astăzi. Poate unele au depăşit 100 de ani. Sper ca nepoţelele mele să le poarte, daca ar cânta una din ele. De multe ori nu mă îndur sa le îmbrac, când mă gândesc câte gânduri şi doruri sunt în costume."


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest