Maria Ciobanu are probleme de sănătate. Ce se întâmplă cu interpreta de muzică populară

 

Maria Ciobanu are probleme de sănătate. Interpreta de muzică populară s-a retras de ceva timp din lumina reflectoarelor. Maria Ciobanu s-a mutat în Statele Unite ale Americii, alături de soțul ei. Din cauza problemelor de sănătate, vedeta nu a mai venit în România, în ultima perioadă. Ce se întâmplă cu cântăreața?

Maria Ciobanu este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară din România. Acesta este supranumită „Ciocârlia muzicii populare”, și chiar și acum melodiile sale sunt ascultate de români. Ajunsă la 84 de ani, Maria Ciobanu s-a retras din lumina reflectoarelor, iar acum locuiește în Statele Unite ale Americii. Interpreta de muzică populară s-a retras din activitate în 2017, și a decis să se mute peste Ocean.

Anul acesta însă, de Sărbători,artista nu s-a mai întors în țară, așa cum obișnuia. Din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă, cântăreața a decis să rămână în SUA. Ion Dolănescu, fiul Mariei Ciobanu a declarat că mama sa preferă să stea în SUA, mai ales în sezonul rece, având în vedere că se confruntă cu bronșită.

„Mama se află în America, vorbim zilnic la telefon, regretă că nu a fost în țară de aceste sfinte sărbători, în perioada iernii preferă să stea acolo, pentru că are o bronșită și îi prinde mai bine clima de acolo.E o climă uscată în Los Angeles, California, și stă acolo, dar de abia așteaptă să se întoarcă în țară, pentru că se simte foarte bine cu nepoțeii. Și eu o aștept, s-o duc la Perşinari, să ne bucurăm de dânsa câte zile i-o mai da Dumnezeu, anul asta împlinește 85 ani’, a declarat Ionuț Dolănescu pentru Star Popular.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest