Maria Ciobanu s-a întors în România, indiferent de consecinţe! A trecut peste cuvântul medicilor VIDEO

 

Revenirea Mariei Ciobanu pe tărâm românesc este un moment pe care mulţi îl aşteptau. Cea supranumită „Ciocârlia Muzicii Româneşti” s-a întors în România, loc în care o cunoaşteşi o apreciază  toată lumea, după ce timp de doi ani a stat în America.

Maria Ciobanu a decis să vină în România, după o lungă absenţă pe plaiurile mioritice. Artista a stat în SUA timp de doi ani, timp în care a renunţat la marea sa pasiune şi a decis că este timpul să facă o pauză de la cariera artistică. Celebra interpretă de muzică populară s-a bucurat de momentele petrecute alături de cei dragi, dar cu toate acestea nu şi-a uitat admiratorii. Iar acest lucru s-a văzut din ultimul mesaj de pe Facebook transmis de aceasta, tuturor fanilor său, odată la întoarcerea în România.

"Dragii mei, sunt fericită că mă aflu din nou aici printre voi, românii mei iubiți, de care mi-a fost atâta dor. Vă îmbrățișez cu drag și vă doresc multă sănătate.", a scris Maria Ciobanu.

Mesajul postat în mediul virtual a umplut inimile de bucurie a mii de români, fiind şi primul lucru pe care l-a făcut Ciocârlia Muzicii Româneşti exact cum a aterizat în România, semnificând cel mai mare semn de respect şi de dragoste, din partea unui artist, pentru fanii săi.

Maria Ciobanu a anunţat pe toată lumea de întoarcerea sa în România, dar cu toate acestea nu i-a fost deloc uşor, dacă ţinem cont de problemele de sănatate cu care s-a confruntat. La cei 81 de ani ai săi, interpreta de muzică populară a stat în avion, pe drumul din Statele Unite ale Americii până în România, timp de 15 ani, un zbor extrem de lung, deloc recomandat de medicii americani care s-au ocupat de artistă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest