Maria Constantin, apariţie surprinzătoare la scurt timp după despărțirea de Dacian Varga! S-a întors la prima dragoste/ VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

Maria Constantin face ce face şi tot la marea ei dragoste se întoarce. După ce s-a despărţit de Dacian Varga, vedeta îşi reface uşor viaţa. Paparazzii Spynews.ro au suprins-o pe artista la scurt timp după despărţirea de fostul iubit, iar imaginile cu ea ne-au luat uimit pe toţi.

Paparazii Spynews.ro au surprins-o recent pe Maria Constantin la volanul propriului autoturism. Grăbită, artista a oprit la o benzinărie iar ceea ce a urmat a lăsat pe toata lumea cu gura căscată!

Vedeta a deschis uşa maşinii, a luat din portieră mai multe lucruri care au ajuns ulterior la coşul de gunoi și a coborât cu o atitudine de „bad woman". Ceea ce ne-a atras atenţia era felul în care era îmbrăcată fosta iubită a lui Dacian Varga. Artista purta un costum popular, iar pe deasupra purta o geacă lungă neagră. Maria Constantin a intrat apoi în benzinărie, de unde și-a achiziționat ceva de băut și a pornit din nou la drum. Cel mai probabil, spre un concert.

Maria Constantin s-a despărţit de curând de Dacian Varga, însă, pare să nu regrete această decizie. „Viaţa merge mai departe. Eu de doi ani de zile nu am mai apărut să vorbesc despre viaţa personală, pentru că am considerat având în vedere antecedentele mele, care nu au fost prea frumoase, am considerat că trebuie să stau deoparte. (...) Sunt într-un mediu şi publicul nostru de folclor e plin de concepţii vechi. (...) Am încercat tot timpul să stau deoparte, ca oamenii să mă vadă ca artist şi ca profesor. Până în momentul în care ştiu că bărbatul care va apărea în viaţa mea, şi când voi simţi că este momentul, şi că am întâlnit persoana potrivită, o voi face publică (n.r. relaţia).” a spus Maria Constantin, recent, în platoul matinalilor de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest