Maria Constantin, jignită ca la ușa cortului de fostul iubit al Andreei Mantea, după ce a scos piesă cu Viorel!

 

Maria Constantin este cunoscută în industria muzicală românească pentru vocea de privighetoare și pentru talentul pe care îl are, dar cu toate acestea, reputația ei a avut foarte mult de suferit odată cu lansarea piesei cu Viorel, soțul Vulpiței.

Cristian Mitrea, fostul iubit al Andreei Mantea se numără printre persoanele care au judecat colaborarea muzicală dintre Maria Constantin și Viorel, iar reacția pe care a avut-o a fost una extrem de acidă, dar în același timp, ironică. „Eu credeam că Maria Constantin e proastă! Nu e! Că a făcut clip cu Viorel” a scris Cristian Mitrea pe contul său personal.

Printre cei care i-au judecat dur ultima „realizare” muzicală se află și Karim, un cunoscut cântăreț. Artistul a continuat atacul în același ton și a mărturisit că mai mare a fost dorința de promovare a Mariei Constantin, decât a fost cea de a-și păstra reputația nepătată.

"Cât de jos să te cobori… ne demonstrează Maria Constantin în cea mai nouă ‘pesă’ a ei! Nici chiar așa jos Maria… mai sus… acolo.. fix acolo… Bravo, Maria! Acum chemați-o la tv să vă spună cum a fost… dacă i-a plăcut… Pe Maria nu poți să o tragi de păr decât dacă ești Viorel… aiurea… acum știți cine-i Maria?”, a spus Karim, după ce a văzut videoclipul.

Scandal după scandal pentru Maria Constantin

Maria Constantin este protagonista unui alt scandal de proporții, după ce și-a găsit liniștea în bratele unui bărbat însurat și cu copil acasă. Cei doi porumbei s-au mutat împreună și nu mai vor să părăsească locuința, de teama paparazzilor și de frica de a nu fi juecați de cei din jur.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest