Maria Constantin, mărturisiri șocante despre cea mai dură perioadă din viața ei: „Îmi doream să nu mă mai trezesc”

 

Invitată în platoul emisiunii „Star Matinal”, Maria Constantin a vorbit deschis despre una dintre cele mai negre perioade ale vieții sale, cauzată de suprasolicitarea artistică. Vedeta a dezvăluit că presiunea de a fi mereu zâmbitoare, a dus-o aproape de colaps.

Maria Constantin a dezvăluit că din cauza stresului a avut multe nopți la rând în care doar plângea și în care își dorea să nu se mai trezească a doua zi. Mai mult decât atât, interpreta de muzică populară a mărturisit că meseria pe care o are este mult mai solicitantă decât pare, iar presiunea de a zâmbi indiferent de sentimentele pe care le avea, de fapt, în interiorul său, o dărâma.

Din fericire, Maria Constantin a găsit o fărâmă de putere interioară, care să o facă să vrea să meargă mai departe și să treacă peste toate obstacolele.

„Au fost și oameni care nu au avut încredere că voi ajunge aici. Am trecut peste asta și am încercat să îmi îndeplinesc visul. Am avut foarte multe nopți în care îmi doream să nu mă mai trezesc, plângeam. Sunt momente în viață când trebuie să te întărești, că altfel cazi. Este foarte greu pentru că meseria noastră este extrem de solicitantă”, a povestit cântăreața, la „Star Matinal”.

Pusă la zid de fani

Recent, Maria Constantin a mai trecut printr-o situație delicată, după ce a primit multe critici din partea urmăritorilor săi, la o postare dedicată promovării unui ceai de slăbit. Mulți s-au îndoit de „puterile magice” ale produsului și i-au sărit în cap artistei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest