Maria Constantin, o ghinionistă în dragoste! A fost „tăvălită” de soţia noului iubit? Detalii despre scandalul momentului din showbiz!

 
+3 click pentru
galerie

Când părea că a răsărit soarele şi pe strada ei, norii plini de ploi au umplut cerul! Maria Constantin nu are deloc noroc în dragoste! După ce în urmă cu câteva zile, paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe artistă în mijlocul unor scene pasionale cu noul iubit, semn că este mai fericită ca niciodată, după despărţirea de Dacian Varga, iată că adevărul este cu totul altul!

Spynews.ro face ce face şi află cele mai tari informaţii din showbiz-ul românesc! Iar dacă nu ne credeţi, staţi că vă explicăm şi de ce! Recent, Maria Constantin a fost protagonista unor scene pline de amor şi tandreţuri. În spatele blocului, în timp ce aştepta administratorul ca să-şi plătească dările, artista se săruta cu foc cu un bărbat misterios.

După ce a declarat că nu se va mai afişa cu niciun iubit, până nu va considera că lucrurile serioase, toată lumea a presupus că acesta ar fi motivul din cauza căruia se sărută „pe şustache”. Dar nu, nu! Lucrurile stau altfel, de fapt!

Potrivit surselor Spynews.ro, bărbatul cu care se săruta cu foc este însurat şi cu copil! Mai mult de atât, soţia acestuia odată ce a aflat de existenţa amantei – adică, Maria Constantin, a decis să îşi facă dreptate, învăţând-o o lecţie susţinută printr-o bătaie de zile mari! Şi dacă vă gândeaţi că bărbatul a încercat să aplaneze conflictul în vreun fel, atunci vă înşelaţi! Aflat în faţa situaţiei, „mărul discordiei” a plecat şi le-a lăsat să „îşi vadă de treabă” în continuare.

Tot sursele anterior menţionate, au dezvăluit că Maria Constantin şi noua cucerire s-au cunoscut în cadrul unui eveniment important familiei lui, în care artista a întreţinut atmosfera.

Încă nu stim care va fi deznodământul situaţiei în care Maria Constantin este direct implicată, dar staţi pe Antena Stars.ro ca să aflaţi toate detaliile care vor ieşi la iveală despre noul scandal din showbiz!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest