Maria Constantin, sărut pătimaş cu noul iubit! Primele imagini cu bărbatul care a făcut-o să uite de Dacian Varga/ VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Spynews.ro a dat bomba momentului! Cei mai vigilenţi paparazzii au surprins-o pe Maria Constantin în timp ce se săruta pătimaş cu un bărbat misterios! La o lună de când a anunţat despărţirea  de Dacian Varga, interpreta de muzică populară şi-a găsit o nouă iubire, iar imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau drept mărturie!

Chiar în ziua în care a împlinit 33 de ani, Maria Constantin a fost urmărită de paparazzii, în dorinţa de a afla cum petrece! Dar ce să vezi! Alta a fost surpriza! Frumoasa artistă iubeşte din nou şi este mai fericită ca niciodată!

Preţ de câteva minute, Maria Constantin şi bărbatul misterios au stat la taclale, în faţa unui bloc de locuinţe. Din imagini putem interpreta că amândoi aşteptau apariţia administratorului, pentru a plăti ceva. Ulterior, artista a vorbit puţin la telefon, iar amorezul o admira în tăcere. Şi cum altfel, dacă nu cu zâmbetul pe buze?

După ce şi-au rezolvat treburile, ca doi îndrăgostiţi veritabili, Maria Constantin şi noul iubit s-au îndreptat spre un magazin, în timp ce se ţineau de mână. Desigur că atingerele tandre, zâmbetele largi cu obrajii îmbujoraţi nu au lipsit! Odată ajunşi, din nou, în faţa blocului, Maria Constantin şi noua cucerire s-au luat în braţe şi s-au sărutat cu patos, iar dacă nu ne credeţi, daţi play clipului de mai jos!

Iar pentru că la magazinul la care fuseseră iniţial, nu au găsit ce şi-au dorit, cei doi au pornit, în căutarea unui alt centru de unde să îşi facă cumpărăturile. Odată ce şi-au rezolvat treburile, s-au întors, din nou, în faţa blocului, unde s-au sărutat de mama focului! Ah, ce frumoasă e dragostea, iar Maria Constantin, cu siguranţă, ştie lucrul ăsta!

Acum aşteptăm ca interpreta să se afişeze cu noul iubit şi la evenimentele mondene, dar suntem siguri că o va face în momentul în care se va simţi pregătită, după cum a spus şi în emisiunea „Star Matinal”, în urmă cu puţin timp.

“Până în momentul în care ştiu că bărbatul care va apărea în viaţa mea, şi când voi simţi că este momentul, şi că am întâlnit persoana potrivită, o voi face publică (n.r. relaţia).” a spus Maria Constantin


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest