Maria Dragomiroiu şi soţul, 30 de ani de căsnicie! Cum au sărbătorit evenimentul cei doi amorezi/ VIDEO

 

Maria Dragomiroiu şi soţul ei, Bebe Mihu, au plecat în luna de miere, în America! Cei doi soţi au ales cele mai frumoase locuri pentru a se distra şi sărbători 30 de ani de căsnicie.

Maria Dragomiroiu şi soţul ei, Bebe Mihu, au sărbătorit 30 de ani de căsnicie printr-o vacanţă în New York, Las Vegas şi Mexic. Nu au fost singuri, ci împreună cu copiii şi nepoţii. Dupa ce au făcut un tur al oraşelor New York, Las Vegas şi San Francisco, întreaga familie s-a relaxat pe un vas de croazieră. În fotografiile pe care artista le-a făcut publice, observăm un cuplu fericit, sudat şi peste care nici nu zici că au trecut 35 de ani de iubire.

La fel de încântate de locurile pe care le-au vizitat au fost şi nepoatele Mariei Dragomiroiu. Maria şi Ana au fost tot timpul răsfaţe de bunicii lor, iar artista a spus mereu că atunci când vine din turnee aduce genţi pline de cadouri pentru fiecare. Şi chiar dacă munceşte foarte mult, cântăreaţa nu îşi neglijează familia.

„Nu este totul pe roze, că sunt probleme, că aşa este viaţa şi te duce să mai ai şi discuţii. El este mai iute, că aşa este zodia, dar faptul că e mai impulsiv câteodată, asta mă face să îl iubesc ca la început. Pe noi ne-a întâlnit Dumnezeu într-un moment de răscruce, noi am avut noroc unul cu celălalt. Am făcut lucruri frumoase. Sunt copiii mari, sunt acum oameni la casele lor, au copii, suntem împreună,s tăm aproape unii de alţii. Am muncit şi muncim şi acum, ne rugăm să avem de muncă, să nu stăm acasă” a spus Maria Dragomiroiu, în urmă cu ceva timp pentru Acces Direct.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest