Mariah Carey și-a luat o casă fără pereche! Numai dressing-ul ascunde 1000 de perechi de pantofi

 

E recunoscută ca fiind cea mai fiţoasă vedetă din lume, dar şi cea mai scumpă. Mariah Carey nici măcar nu se dă jos din pat dacă nu primeşte fabuloasa sumă de 250.000 de dolari pentru o singură melodie.

Şi uite aşa, melodie cu melodie, cântăreaţa a stâns aproximativ un miliard de dolari.

Iar din această avere fabuloasă, vedeta a rupt 13 milioane de dolari pentru o casă de vis în Los Angeles. Încă de la intrare parcă nu-ţi vine să crezi că ceea ce vezi este real. Podeaua din sufragerie este atât de lustruită încât îţi poţi vedea propria reflexie.

Şi acesta este doar începutul, vedeta are tot ce-i trebuie în propria casă. Sală de cinema în care sunt aşezate câteva canapele confortabile, teren de basket şi sală de fitness.

Desigur, la o asemenea casă nu putea lipsi nici piscina imensă sau terenul de golf. Iar asta nu e tot. Tavanele dormitoarelor sunt acoperite de norişori roz şi albaştri.

Marmura cea mai scumpă, mobila executată din cel mai fin lemn şi în mare parte acoperită cu aur şi cele mai frumoase decoraţiuni în stil marocan completează casa vopsită în nuanţe deschise de alb, bej şi roşu.

Şi dacă până acum v-aţi minunat de ceea ce aţi văzut, doamnelor, domnişoarelor, pregătiţi-vă...urmează cea mai tare parte şi pe care sigur o veţi dori şi dumneavoastră. Dressing-ul cântăreţei care ascunde peste o mie de perechi de pantofi.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest