Mariah Carey, viaţa dramatică din spatele succesului de milioane. A luptat cu sărăcia și a făcut foamea

 

A iubit muzica din copilărie, însă drumul său către lumea artiștilor a fost unul presărat cu mari greutăți. Părinții celebrei artiste Mariah Carey au divorțat pe când ea avea doar 3 ani, iar de muzică s-a apucat la îndrumarea mamei sale. După ce a terminat liceul, vedeta s-a mutat în New York, unde s-a angajat ca ospătar pentru a-și putea plăti studiile și chiria. Deși își dorea să munceasă și să termine și facultatea, Mariah era concediată odată la două săptămâni.

"Mi-am dat seama că îmi place să cânt atunci când aveam 4 ani" a declarat Mariah Carey, conform Puff Pastry.

"Visul meu a devenit realitate. E incredibil" a declarat Mariah Carey, conform Puff Pastry.

În 1988, Mariah l-a întâlnit la o petrecere pe Tommy Mottola, directorul unei cunoscute case de discuri și i-a prezentat o casetă demo. Impresionat de vocea artistei Mottola i-a oferit tinerei un contract de colaborare, și o carieră strălucită, însă asta nu a fost tot. Câțiva ani mai tâziu producătorul muzical a cerut-o pe Mariah în căsătorie, dar mariajul nu a fost atât de fericit pe cât s-ar fi așteptat. La 5 ani de la nuntă, cei doi și-au spus adio. În timp ce Mariah se plângea că Mottola era extrem de gelos și posesiv, bărbatul spunea că s-a săturat de fițele e de divă și a acuzat-o că nu a fost recunoscătoare pentru că a lansat-o. 

"Totul a început atunci când am întâlnit și alți oameni din industria muzicală, mai tineri și mai de succes, care își trăiau singuri viețile și am început să văd diferențele, iar oamenii au început să îmi spună și mie." a declarat Mariah Carey, conform Puff Pastry.

Mariah a avut apoi o relație cu  Luis Miguel, dar nici povestea de iubire cu acesta nu a durat mai mult de trei ani. A urmat o idilă de un an cu fotomodelul Christian Monzon, iar în 2008, Mariah a ajuns pentru a doua oară în fața altarului cu rapperul Nick Cannon. A devenit mamă pentru prima oară, dar, cu toate acestea, inevitabilul s-a produs. Cannon a lăsat-o, iar divorţul s-a pronunţat cu puţin timp înainte ca noul ei iubit, miliardarul James Packer, să-i dea papucii. Mariah s-a văzut din nou părăsită şi de cel de-al cincilea bărbat din viaţa ei, la doar nouă luni după ce s-au logodit, în ianuarie 2016. În timp ce viața sa sentimentală mergea în jos, cariera sa muzicală era în plină ascensiune. A cucerit toate topurile, și-a umplut brațele de premii și conturile de bani și era mai sexy ca oricând.
 

Considerată una dintre cele mai bune voci ale tuturor timpurilor, vedeta a câștigat cinci premii Grammy, iar cu  piesa "Touch My Body" l-a egalat pe Elvis Presley şi a urcat pe a doua poziţie în clasamentul artiştilor cu cele mai multe piese devenite numărul unul. Albumele ei s-au vândut în peste 200 de milioane de copii, iar acum vedeta are o avere de peste jumătate de miliard  de dolari. 

Sursa foto: Instagram

D.M.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest