Marian și Cristiana de la ”Mireasă pentru fiul meu” vor deveni părinți pentru prima dată: ”Deja mișcă”

 

Toată lumea a așteptat cu nerăbdare să primească vestea cea bună, iar fanii au aflat astăzi, în premieră la Antena Stars, ceea ce Marian și Cristiana de la ”Mireasă pentru fiul meu” își doreau să le spună de mult timp prietenilor.

Cei doi foști concurenți ai emisiunii matrimoniale au dezvăluit că vor deveni părinți pentru prima dată, iar sarcina Cristianei este destul de avansată.

"S-a întâmplat minunea. Da, vom deveni părinţi. Am aproape patru luni, fără câteva zile. Am aflat chiar în a doua zi de Paşte. Acum este totul bine. Mănânc, mai ales dulciuri! Mă uitam la un moment dat la Mireasă pentru fiul meu şi era o probă cu varză murată şi l-am trimis după varză. Am renunţat la fumat. Fumam înainte, nu foarte des, dar de când am aflat nu am mai fumat. Nu prea pot să dorm seara, dar dorm în timpul zilei. Am mare grijă să nu răcesc. Stau acasă, munceşte doar soţul meu.", a declarat Cristiana, fostă concurentă la "Mireasă pentru fiul meu", astăzi, la "Star matinal", de la Antena Stars.

"În ziua aia am luat un calciu că nu mai puteam. Era mai nervoasă, era agitată. Nu o mai las să muncească!", a spus Marian extrem de fericit.

După ce au declarat că vor deveni părinţi, Marian şi Cristiana, foşti concurenţi la "Mireasă pentru fiul meu", au dezvăluit şi sexul copilului.

"Nu este 100%, dar ne-a spus că este băieţel. Nu contează ce este, să fie sănătos! Oricum, Marian când a aflat că e băiat a fost extrem de fericit. Nu vrem să ne oprim aici. După primul copil ne mai dorim unul, câţi o să vrea Dumnezeu. Deja mişcă băieţelul, ne bucurăm de fiecare clipă. Părinţii sunt foarte fericiţi.", a declarat Cristiana astăzi, în cadrul emisiunii "Star Matinal".

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016."Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi de la 17:00 - 19:00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay, sau LIVE din CASA "Mireasă pentru fiul meu" pe www.spynews.ro!

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest